pátek 10. února 2023

Reference: dohled nad prodejem nemovitosti

 Reference: dohled nad prodejem nemovitosti

Rád bych Vám představil své služby v oboru dohledu při prodeji nemovitosti. S paní Šárkou jsem spolupracoval v režimu dohledu, kdy nebyla úplná důvěra realitním kancelářím a tuto službu využila k ověření smluv pouze mezi námi. V průběhu celého procesu jsem pečlivě prováděl revize smluv a zajistil, aby vše proběhlo v souladu se zákony a smlouvami.
Kontakt s paní Šárkou byl uskutečněn online, což bylo efektivnější a úsporné, než cestovat z Mostu do Ostravy. Doufám, že tato reference pomůže potenciálním zákazníkům uvědomit si kvalitu a efektivitu mých služeb.

A co řekl náš zákazník?

Šárka Malýbuková
"S pomocí pana Michala jsem mohla být při prodeji nemovitosti přes Realitní kancelář v klidu. Nikdy jsem nemovitost neprodávala, proto jsem se o radu obrátila k panu Michalovi. Přece jen, zkušenosti jsou zkušenosti a pan Michal má přehled. I když nakonec realitní kancelář byla v pohodě, přesto díky panu Michalovi jsem mohla zůstat v klidu...víc oči víc vidí a smlouvy jsou po právní stránce docela složitá věc.
Vše dořešeno za stálého dohledu a pomocí pana Michala. Děkuji moc."


































Celý příspěvek na FB

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář a přeji hezký den.

Případ Brašnářství Tlustý

Když Marketing tvoří více škody než užitek: Případ Brašnářství Tlustý Brašnářství Tlustý, kdysi renomovaná značka kvalitních kožených výrobk...

Michal Fišer +420 778 433 544

konzultant.michal@gmail.com